Jade Goody

Hon var en brittisk dokuskåpsdeltagare. Hon var med Big Brother 2002. Hon blev snabbt uppmärksammade för att hon sa precis som hon tyckte och tänkte.

Hon kom snabbt in i rampljuset som även gav henne en eget tv-program och hon har skrivit en bok: Jade- min självbiografi och sen lånade hon ut sitt namn och ansikte till en kokbok: Julmiddag med Jade Goody, som specialiserat sig på traditionell jul mat. 

Hon har lanserat sina egna parfymer: Shh... som blev tredje bästdoft bakom  Kylie Minogue och Victoria Beckham, och den andra hette Kontroversiella! men har ännu inte visats.

Hon har sedan dess varit med i olika brittiska tidningar så gott som varje dag.
 


Hon hade en svår uppväxt.
Hennes pappa, Andrew Robert Goody (februari 1963 - augusti 2005), som var av blandad ras, var en missbrukare och vanliga kriminella, som serveras fängelsestraff inklusive en mandatperiod på fyra år för rån. Han dog av en överdos narkotika i Bournemouth, i åldern 42.
Hennes mamma, Jackiey Budden, missbrukar alkolhol, vilket hon gjorde hela Jades uppväxt och är homosexuell.

I augusti 2008 testades Jade positivt för  livmoderhalscancer. I septermber får hon reda på att hennes cancer var livshotande och att hon skulle operas och sedan få kemoterapi. Hon fick även veta att överlevnaden var låg. Hon började planera sin egen begraving.

Den 4 februari, i år, gick Max Clifford, Goodys utgivare, ut med att hennes cancer spridits till lever, tarm och ljumske.
Hon genom gick en akut operation för att ta bort en tumör från hennes tarm.
Efter ca ytterligare 2 veckor får hon reda på att hon har bara har veckor  till några månader kvar att leva.

Hon har två sönder tillsammans med Jeff Brazier, Bobby 5år och Freddy 4 år. Förhållandet tog dock slut.
Där efter träffade hon sin nuvarande man, Jack Tweed.
Dom förlovade sig på standen vid Themsen den 15 februari och giften sig den 22 februari.
Bilderna såldes till OK! Magazin för 700.000 pund, pengarna ska användas för att säkra Goodys två barns försörjning efter att hon avlidit.



   

  Vänner stöttar Jade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0