Pasta med kyckling, ruccola och feta




För 4 personer    (receptet är taget från Buffé)

Koka 400g pasta enligt anvisning på förpackningen

Skala och finhacka 1 vitlöksklyfta. Skala, halvera och skär 1 rödlök i tunna skivor.
Skär 300-400 g kycklingfilé i lillfingerstora strimlor.

Stek kyckling, lök och vitlök i 2 msk olivolja i ca 5 minuter. Krydda med 1 tsk och 2 krm svartpeppar.

Blanda detta med pastan, 200g smulad fetaost och 1 påse färsk bladspenat, ca 70 g.

Jag bytade ut spenaten mot ruccola och sen skippade jag löken.
Skulle hälla i pumpakäror, men glömde bort dom.

Detta går snabbt att göra och det smakade alldeles utmärkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0