Blandade känslor

Har varit hos läkaren i dag igen. Är så himla trött på att vara sjuk. Viruset sitter i för tredje veckan. Tyvärr så mår jag sämre nu än dom andra veckorna.

Min läkare sa i dag när hon kollade mina öron för andra gången: Du är allvarligt sjuk! Vad ska jag göra med dig? skrattar sen och virrade på huvudet.
Hon vet inte riktigt vad hon ska göra eftersom det håller i så länge och kommer så ofta. Jag är mer sjuk än mår bra. Skit jobbigt!

Hon har i alla fall skickat remiss till lungspecialist.
Hon vill även att dom ska söva mig för att gå ner och kolla läget i lungorna, kolla upp slemmet vad det är för baskelusker och till sist checka upp mitt imunförsvar och se hur det står till med det.
Väldigt skönt att hon går i botten med detta.

Hon kallade på mig mellan två patienter och sa att han från Spenshult hade skrivit att min diagnos var enbart fibromyalgi. (Har inte ens den så utan det är mjukdelsreumatism, men jag frågade min läkare om det var typ samma & hon sa jag då).
Båda skrattade, virrade på huvudet och sa att han var dingdong, totalt tappad (sa bara jag)..haha.
Honom lyssnar vi icke på när 5 andra läkare säger att jag har det, men vilande just förtillfället.

Över till lille Enzo.
Jag har väldigt blandade känslor. Han är hur gosig som helst, mysig, ger mig många skratt & mycket glädje MEN han skäller så in otta helvete när jag ej är med honom.
Han är rätt lydig och lyssnar, men ibland noncharlerar han mig.
 
Idag när jag gick till VC så började han skälla direkt när jag stängt ytterdörren och när jag kommer hem efter 2 h igen så skäller han eller om man ska kalla det skall, snarare ett förtvivlat skrik, typ.

I och med jag har så himla mycket med sjukgymnast, kurator & läkarbesök så måste han kunna vara själv utan att står och skälla. Till slut så kommer ju grannarna klaga.

Han har kissat inne hos Monica två gånger på ca 1,5 h. Han har kissat här, hos min bror & idag så skötte han magen inne hos Tess, vilket han även gjort här.
Det är INTE okej. Han är trots allt 1,5 år och vet att man måste säga i från.
Saken är den att jag är ju ute med honom merän han egentligen skulle behövt.

Fick en massa tips inne på Facebook ang att han skällde och jag har provat att ha honom på toa tillsammans med sin korg, matskål, godis & lugn musik. Fungerar inte.
Som min svägerska sa så måste man ge det mycket tid och träna. Jag kanske tom behöver hjälp för att få rätt på honom och dom pengarna har ju inte jag.
Inte den tiden heller eftersom jag är iväg ett par gånger varje vecka.

Åh, jag är så kluven. Jag vet att om jag lämnar tillbaka honom så han får komma till en annan familj där han kanske ha sällskap av en annan hund, så kommer jag får ha Zack hos mig i omgånger.

Vad hade Ni gjort om Ni varit i samma sits som mig? Kommentera ert svar =)

Något positivt idag var att för ett tag sen sökte 2 st olika fonder för att kunna köpa nya glasögon, gå på bio/teater och ev köpa kort till simhallen.
Eftersom det går lång tid sen jag ansökte så var jag inställd att jag ej fått igenom dessa, men i dag när jag hämtade posten så var där ett brev från en stiftelse.
Trodde att mamma hade ringt ang den fonden man ska ringa om nu i februari, men jag hade fått godkänt den ena fonden =)
Så nu i slutet av månaden ska jag åka och testa nya glasögon, köpa kort på badhuset & gå på bio. Jag kan unna mig alla tre saker =)

Jag blev så glad så jag nästan grät. Tess hon skrattade åt mig...inte elakt då utan för jag fjöntade mig lite.

Malou har varit här i kväll. Pojkarna tränade karate & Annika tränade sitt.
Enzo hoppade upp och slickade på henne för att i nästa sekund bli rädd. Han är för fjöntig.
Hon skulle trolla för mig.
Både hon och killarna har fått trollerifnatt..haha. Vicke vägrade att avslöja trolleriet i går när han körde dom för mig.

Ska vara passa dom i morgon med så jag ska nog få honom att avslöja dom jag ej kom på igår.

Nä nu ska jag sätta mig i soffan.

Må Väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0