Snicksnack

Det är underbart väder ute. När jag & Zack var ute på morgonpromenad så såg jag snödroppar, krokusar som kommit upp och tulpaner som var på väg upp. Nu är det verkligen vår!

För Ni som missat så kommer Sis & Theo i dag =)
Mamma & Pappa ska hämta dom i Höör, tror jag det var. Theo hade bara pratat om Zack i går och var så glad att dom skulle träffas, men Zack är här.

Pappa kommer och hämtar honom i dag igen. Jag tycker så synd om honom nu när det är fint väder och han kan ej vara ute.
Vi satt ute på framsidan innan, men eftersom han hade bara kopplet så han kom inte så långt trots att han ville.
Känner sig faktiskt rätt hjälplös och vill ju att han ska må bra när han är här.
I eftermiddag kommer dom och hämtar honom och han kommer blir rent ut sagt skitglad när han träffar Theo och viceverse och dom kan springa och busa i trädgården.

Hyresgästföreingen ringde innan ang parkeringsplatserna. Han hade försökt få Bulan att följa med hit med han hade vägrat. Tycker att det är bevis på att han ej kan står för saker och ting.
Han hade sagt att alla hade vars en parkering när hyres ringt honom, men då förtellade jag att Bulan bara ljuger för att rädda sitt eget skinn.
Pratade med en granne innan som känner en tjej som också bor i Bulans fastighet här i Munka och Bulan får 5000kr i vite varje gång värmen kryper ner under 20 grader.
Oups, haha! Som det kan gå när man ej sköter sina fastigheter och dess hyresgäster på ett bra sätt.

Sitter och kollar på Efter Tio där en kille sitter och berättar om en sin fd tjej som misshandlade honom. Hon var psykiskt sjuk och slog honom med allt möjligt. Slog sönder deras lägenhet och massa.
För att få slut på allt gick han till polisen och sa att han misshandlat henne, men när polisen kom till henne så var där inte ett märke alls på hennes kropp, så polisen slängde ut honom från häktet igen.
Nästa gång så skrev han en lapp på vad hon skulle säga till polisen sen gick han tillbaka och då blev det rättegång, trots hon fortfarande ej hade ett enda märke på sin kropp, ingen skada, men då hade dom hennes vittnetmål och hans erkännande. 
Detta var hans sätt att bli fri från henne. Han hade aldrig lyft ett finger mot henne, aldrig!

Sjukt egentligen för det är inte ofta man hör att kvinnor misshandlar sina män utan tvärtom.

Det var allt för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0