Onsdagen den 5 maj

Lånade en ny bok i går som jag nämde i mitt boktips i förra inlägg.
Den har jag läst ut idag.
La mig i tid men kunde ej slita mig från boken och sträckläste den så gott som.

Har haft väldigt ont i två dagar nu så det har ej blivit jobb. Även om jag vill så måste jag lära mig att lyssna på min kropp. Hade jag ej gjort det så hade jag nog kunnat jobba till jag stupade =)

Min handläggare på FK sa till mig i går att jag skulle lugna ner mig för jag skulle ha gott om tid att visa vad jag verkligen kan och han har rätt.

Carina säger åt mig att sätta mig ner om jag har ont, men det gör jag inte. Jag säger att jag kan vila när jag kommer hem. Det är här jag måste lära mig att ej gå på som en ångvält utan att jag faktiskt har rätt att sätta mig ner och vila en stund och samla kraft.

Var på VC i dag eftersom jag har en väldig värk från ryggslutet, ner i högra ballen och vidare ner i hela benet.
Vi pratade lite jag & Marina, min underbara läkare. Hon sa att läkarena vill ta bort min diagnos R.A, men det vill inte hon eftersom hon vet att det inte bara är FM som spökar. Jag kanske inte är inflammatiorisk just nu och proverna visar att jag är seronegativ och har gjort hela tiden, men ändå fått diagnosen R.A.
Marina menar på att om 2-4 år så kommer det visa sig att jag är positiv istället. Precis som min moster.

Nu fick jag en stor kortisonspruta i låret och hon sa att jag hade någon sorts inflammation där. Med mitt minne så minns jag ej vad hon sa men något med sen blabla inflammation. Jag vet ej, men hon visste i alla fall.

Om två veckor får jag komma tillbaka och få en kortisonspruta i min axel.
Hade jag fått välja själv så hade jag velat ha typ överallt, bara det hade hjälpt så hade jag ej brytt mig hur många. Tyvärr går det inte!

Efter VC så var jag på jobb. Pratade om en del saker som handlar om jobb och förändringar. Kul när man får vara delaktig =)
Tog en fika och jag måste säga att denna kladdkaka med kola eller chokladsås ovanpå och frosties inuti var suverän. Den slog tom den som jag bakade.

Nu ska jag köra ett maratonlopp här på datan och kolla alla avsnitt jag missat på ett program.

Ha en bra dag!
Själv ska jag bara vara inne och röra mig så lite så möjligt!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0