LG Cinema 3D – 42LW550W

Har precis ansökt om att får bli tespilot för en LG Cinema 3D – 42LW550W.

Det är en 3D-tv med samma upplevelse som på bion fast den är flyttad till tv:n.
Hur coolt är inte det då??? 
Hade varit fräckt att kunna sitta hemma i soffan och få njuta av detta. Okej det är en upplevelse att sitta på bion och kolla också, men nu kan man ju få biokänslan hemma istället =)

Kolla in här så får Ni lite hum om vad denna apparat är för något:







Läs här så får Ni mer info om just denna superhäftiga tv:

Tekniken i LG Cinema 3D – 42LW550W är densamma som används i 3D-biografer. Den kallas ofta för ”passiv” på grund av att ingen teknik sitter i glasögonen. Med tidigare aktiva 3D-tekniken så skapades 3D-effekten av att glasen i glasögonen växelvis öppnas och sluts.

Med Cinema 3D skapas effekten istället i tv:n vilket ger många fördelar. Till exempel prisvärda, tunna och lätta glasögon som varken kräver uppladdning eller batterier. Eftersom du tittar på skärmen genom vanliga cirkulärpolariserande glasögon så uppfattar du inget flimmer eller annat som stör upplevelsen. Tidigare generationer av 3D tv har också ställt stora krav på dämpat ljus i det rum där du ser på TV. LG Cinema 3D är nästan dubbelt så ljusstark, vilket ger en mer levande 3D-upplevelse.


3-D TEKNIK
LG:s patenterade Cinema 3D-teknik ger dig den bästa 3D-känslan med reducerat flimmer och mjukare bild, vilket gör hela 3D-upplevelsen mer behaglig och mer skonsam för ögonen. Cinema 3D bidrar också till mindre crosstalk och störningar i bilden. Du kan titta en längre period på 3D utan att bli trött i ögonen. Glasögonen är dessutom prisvärda, tunna och lätta och kräver varken uppladdning eller batterier. Med funktionen 2D- till 3D adderar du enkelt en extra dimension till vanliga filmer, TV-program och TV-spel.


BILDKVALITET

Med LED Plus kan dioderna kontrolleras sektionsvis istället för att alltid vara påslagna. Eftersom områden kan släckas ner får du bättre färger, svärta och kontrast. TruMotion & MCI (Motion Clarity Index) anger hastigheten på bilduppdateringen och garanterar att du får bästa möjliga flyt i bilden, även i snabba scener där det händer mycket på en gång. LW550W är dessutom förberedd för marksänd HD-signal (DVB-T2).

LG SMART TV

LG Smart TV är det enklaste sättet att uppleva dina favoritprogram, video on demand, musik, appar, sociala medier och hemsidor på, allt enkelt åtkomligt från Smart TV-portalen. Med smarta fildelningsfunktioner kommer du smidigt åt innehållet i ditt hemnätverk och i din smartphone. Med en gyrobaserade fjärrkontrollen Magic Motion (tillbehör) kan du navigera i din TV med hjälp av enkla handrörelser. LG Smart TV – vad du vill, när du vill.

 


Fatta så jävla ballt det hade varit om JAG hade fått denna chansen. Det hade varit skitasåballsuperduperhäftigt =)
DÅ hade verkligen turen varit på min sida, måste jag säga.

Nu kan jag inget annat än hålla tummarna och hoppas.
Älskar verkligen att kolla film, men inte så kul att sitta och kolla på min tjock-tv som det piper i högtalarna..haha..
Eller laptopen (som är betydligt mycket bättre n tv:n) där bilden är så liten.

Nej det hade varit toppen och då hade jag kunnat bjuda in på "bio-kväll" här i min lya =)

Jag få hålla allt jag kan hålla för att bli den ena bloggaren som får chansen på denna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0