Inget kul besked alls

Träffade läkaren idag. Hon var väldigt trevlig, rar och förklarade bra.
Jag har ju R.A sen innan och hon menade på att även om den inte visade sig aktivt nu, alltså att jag var inflammerad, så kan sjukdom har ett sånt förlopp att man kan vara väldigt inflammatorisk och sen kan det försvinna och komma tillbaka om ca 5-6 år.
Idag fick jag även Fibromyalgi. Hon nämde ett annat ord för hon gillade inte namnet fibromyalgi, men det ordet minns jag inte, men det är samma skit ändå.
Jag vet inte så mycket om det, men har fått en broschyr jag ska läsa sen.

Eftersom vi drog över tiden så fick jag stressa in till Ortopedmottagningen. Trodde jag skulle dit ang med fötter & knä, men det var det icke. Det var min vänster hand hon skulle kika på, så den 4 maj, antagligen blir det operation för karpaltunnelsyndrom. Blev ju det i dec-08, men denna gången ska jag bli nersövd. Det begärde jag och så blev det.
Narkosläkaren var lite så eftersom jag har bråck på magmunnen, men det skulle gå bra trots allt. Sa till honom att jag inte haft problem av det efter min senaste operation. Skulle jag få det så är jag trots allt på ett sjukhus.

Nu ska jag till sjukgymnasten. Hej

Kommentarer
Postat av: loppan

Ja Anneli jag vet ej vad jag ska säga, det har blivit mycke för dig,men det är ju änndå skönt för dig att du är i spenshutt,så du får den hjälp du behöver ock att dom ska prova ut medicin till dig,du får ha det så bra så hörs vi. kram

2009-04-24 @ 16:03:52
Postat av: Anel

Anneli jag tycker att det är bra att du fått reda på vad det är som plågat dig ,,du ska se att där blir människa utav dig oxå ,,du kan må bra en längre tid , och sen kan man få ett skov ,,och då är man i skiten igen ,,,något som du ska sluta med när du kommer hem det är kött ,,äta vegitarisk mat , fisk och kyckling ,,,,,Nu får jag hoppas att ni som inte trodde på att Anneli var sjuk går in och läser om ra,och sen kan ni knippa ihoppa er käft ,, ja jag är arg på er som inte förstår ,,som bara snackar skit ,,, och sen dom vänner som sviker en när man blir sjuk istället för att lyssna och hjälpa , ni är inga riktiga vänner ,,, tack för mig

2009-04-24 @ 18:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0