Dagen igår

Dagen igår bestod av en del saker som gjordes =)

Min bror kom och hämtade mig och körde mig och två utav hans barn hem till mamma och pappa. Victor och Malou tyckte jag var så fin i håret. Ja, min bror också faktiskt.
Theo och Maria är hemma på besök, så man får ju passa på att träffa dom.

Pappa och jag körde upp till farmor, där Maria var. Farmor tyckte att det var synd att jag klippt av mitt långa hår. Man får ju tycka vad man vill. Huvudsaken är ju att jag trivs, vilket jag gör. MEN shit som man ser ut på morgonen när man vaknar. Det står åt alla håll och kanter. Man måste ju fixa det varje dag. 

Jag, Maria och barnen ritade, lekte "hide and seek", vilket var väldigt roligt. Bilder kommer senare. Det var nog jag och Maria som tyckte det var roligast.
Sen var det att bygga Ben Ten hus. Vem är Ben Ten??? Det är tydligen en pågaspoling på tv:n. Det var det som Vicke visade mig i alla fall.
Sen när dom flesta somnat så satt jag och Theo och kollade på film. Han tyckte det var så roligt när dom skulle pussas.
Han är för söt!

Igår när jag skulle gå in på toa så skulle jag, som vanligt, tända lampan, men då small alla tre där inne. Sa till pappa som menade på att jag nog hade något skumt i fingret eftersom halva huset slocknade sen. Tydligen en säkring som gått, men han höll på att fixa och dona,men lamporna på toa fungerade inte. Anneli kan!
Vi fick sätta in en liten lampa där så vi skulle se var vi satte oss.

Inatt har jag inte sovit skönt. Mamma gav mig någon nack kudde som hon tycker är sååå bra, men jag fick bara ont i nacken.
Men pappa fixade klart en ny till mig,eftersom jag var döende och inte orkade själv. Försökte sova en liten stund till.Kanske inte så lätt att somna om när det var tre huliganer som lekte Power Rangers.

Nu har pappa och Sis gått ut med kidsen på en skogspromenad, mamma håller på att laga semlor + middag och jag sitter som sagt här.

Måste boka tid så jag kan få nya kortisonsprutor i mina knä. Nu är det mest mög med dom nu, så  jag gör så lite så möjligt.
Att gå ut o promenixa går bort direkt. Hade kanske klart 100 meter senhade gjort ont.

Nä, nu ska denna donna gå och läsa tidingen.

Kissi kissi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0