Gratis bio =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=263680

Hos Gratisbio samlar registrerade medlemmar enkelt poäng genom att utnyttja Internets hetaste kampanjer och erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot SF:s biobiljetter eller presentkort som är giltiga i de flesta svenska butikskedjor. Man kan jämföra Gratisbio med gratistidningar som finansieras via annonsintäkter. Gratisbio använder sina annonsintäkter på att ge poäng till våra medlemmar, som nu är uppe i över 215 000 st. och 42 000 unika besökare/vecka. Konceptet har blivit en succé vi har givit bort tusentals biobiljetter och presentkort.

Vi samarbetar idag med över 500 välkända företag och webbutiker som är fördelade under olika kategorier så att våra besökare lätt skall hitta rätt.

Gratisbio.se startades 2006 och var först i Sverige med sitt gratiskoncept. Idag finns det ett 20-tal kopior. Genom vår starka ekonomiska styrka och våra nöjda medlemmar är vi fortfarande störst och marknadsledande inom branschen. Vår ekonomiska styrka och generositet har också bidragit till att vi kunnat ge större delen av våra intäkter tillbaka till våra medlemmar i form av våra premier. Gratisbio ägs och drivs av Affelix AB.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0