Trots att jag ligger nerbäddad så blir det...

foto5881 (MMS)

Trots att jag ligger nerbäddad så blir det lite bus. Dock i sängen. Bättre än inget bus alls. Mötet på proxximo gick bra. Börja den 12:e om inte denna infektionen håller i sig och det hoppas jag då rakt inte. Får hålla mig lugn och lyssna på kroppens signaler helt enkelt och kurera mig.


Skön stil hon ligger inne med :-)

foto5875 (MMS)

Skön stil hon ligger inne med :-)


Världens goaste Bliss

foto5871 (MMS)

Världens goaste Bliss


Myser hos matte. Världens finaste Bliss

foto5873 (MMS)

Myser hos matte. Världens finaste Bliss


Två sandmoster :-)

foto5868 (MMS)

Två sandmoster :-)


Hur gött som helst :-)

foto5867 (MMS)

Hur gött som helst :-)


Vid stranden...

foto5866 (MMS)

Vid stranden...


Vyssan Lull

Conny Sjöberg och hans kollegor på Hammarbypolisen i Stockholm står handfallna inför den brutala avrättningen av en filippinsk kvinna och hennes två små barn i deras lägenhet.

Halsarna är avskurna och det finns blod överallt men inga spår av gärningsmannen.

Barnens svenske far lever isolerat, nästan utan kontakt med omvärlden. Och hur kunde kvinnan, på de små summor hon tjänade på svartstädning, ha råd med en lägenhet värd flera miljoner?

Berättelsen har sin upprinnelse i någonting som hände för länge sedan, när ett ungt par en solig majdag stannar till med bilen vid en kiosk för att köpa lördagsgodis till de två små pojkar som leker i baksätet.

Kriminalkommissarie Conny Sjöberg sliter hårt med utredningen med ett decimerat arbetslag. Jens Sandén lider av sviterna efter en hjärtinfarkt och har tankarna på annat håll. Petra Westman famlar fortfarande efter identiteten på Den andre mannen, han som med iskyla gett sig på henne i en osedvanligt utstuderad våldtäkt som på pappret aldrig har ägt rum. Och kollegan Einar Eriksson, nonchalant som vanligt, är försvunnen och underlåter att dyka upp på jobbet.

Sjöberg är själv splittrad. Han kan inte glömma den rödhåriga Margit Olofsson som dyker upp i hans drömmar. Till slut bestämmer han sig för att gå till botten med sin gåtfulla bakgrund som hans mor alltid vägrat att tala om. En dag knackar han på dörren hemma hos sin farmor som han under hela sitt liv trott vara död.

Och Einar Eriksson har fortfarande inte dykt upp på sin arbetsplats


Vyssan lull handlar om skuld, en skuld som präglat de inblandade i årtionden och som kommer att leva vidare tills alla är borta. Vyssan lull är den tredje boken i den populära Hammarbyserien.

Riktigt bra precis som dom andra i serien

Köpte nytt bord att ha sidan om sängen så ...

foto5865 (MMS)

Köpte nytt bord att ha sidan om sängen så jag satte ut det gamla och satte blommor och min groda på.


FINAST

foto5858 (MMS)

FINAST


Fick blommor av Ita & Nonne när dom kom. L...

foto5849 (MMS)

Fick blommor av Ita & Nonne när dom kom. Luktar gott! Tack


Antonio och Ita är och hälsar på.

foto5848 (MMS)

Antonio och Ita är och hälsar på.


Hur nice är det inte att kunna gå ut och p...

foto5847 (MMS)

Hur nice är det inte att kunna gå ut och plocka lite gubbar i trädgården? I love it :-)


Bliss försöker gräva sig in till Nichole u...

foto5846 (MMS)

Bliss försöker gräva sig in till Nichole under täcket :-) Nichole ligger bara och fnittrar


Se hit. Viktig info!

img_6256 (MMS)

Om man inte borstar tänderna blir dom såhär äckliga och bruna. Det sätter sig i ansiktet med och rynker kommer där, så se till att borsta gaddarna!


Så här snygg..

img_1793 (MMS)

...kommer jag att bli när jag är gammal! Här snackar vi 12 av 10 poäng :-)


Önskar en glad midsommar o en god fågelskå...

Önskar en glad midsommar o en god fågelskådning. FYLL-KAJA (alkoholus skadus) Nattfågel tillhörande snaps-släktet. Kännetecknas av den röda näbben, samt den vingliga gången. Uppträder flockvis, oftast med finkel-göken och nubbsveparen. Häckar över hela landet, men företrädesvis på platser där alkohol förekommer. Flera exemplar har också påträffatts vintertid på grand canaria och mallorca. Födan består endast av flytande ämne, DOCK EJ VATTEN. Markerar sin närvaro genom att ogenerat spy och urinera på allt som kommer i dess väg, t.o.m inom andra arters rivir. Karaktäristiskt läte: klunk-rap-klunk-rap, som tillsammans med skrik och skrän ständigt hörs från flocken. Parningen: nyårsafton, sista april, och midsommar är tidpunkter då man kan iaktta fyllkajans ohämmade pippande bakom varje buske. Risken för utrotning beräknas som totalt utesluten. Glad midsommar!


Helt underbart!!!

foto5843 (MMS)

Helt underbart!!!


Vi ligger i sängen. Myser och tittar på tv.

foto5842 (MMS)

Vi ligger i sängen. Myser och tittar på tv.


Midsommar..

..är det imorgon och vi ska inte göra ett smack. På sin höjd ska vi hem till Lina & Lova, annars ska vi precis bara vara hemma och gött ska det bli.

Men..

Så fint så =/Vad tycker ni om mina fina växter som står på det fina fönsterblecket? Kan ju tala om att den gick av till slut efter flera års droppande vatten. Får dock ett nytt :-)Myser hos matte

foto5840 (MMS)

Myser hos matte


Nu är det nästintill som nytt :-)

foto5839 (MMS)

Ska bara olja in det också. Ringde hyresvärden och bad om färg till väggen här längst med "mitt". Den ser för jävlig ut nu. Mycket av färgen har flagnat av. Så länge jag har bott här har ingen gjort något åt den, men nu jädrans ska den bli vit och grann igen =)


Sitter ute och fikar ...

foto5837 (MMS)

...efter att ha jobbat i trädgården. Tess har högtrycktvättat våra uteplatser och skärmväggen. Jag har rensat ogräs och kantat. Nicole har hjälpt oss båda.


Vackert!

foto5836 (MMS)

Vackert!


Fick göra vid Liams hår och han blev tokas...

foto5835 (MMS)

Fick göra vid Liams hår och han blev tokasåfin :-)


Nu börjar jag bli riktig jävla trött på mi...

Nu börjar jag bli riktig jävla trött på mitt mobila bredband och glocalnet. Dom säger att teknikerna jobbar på med felet, men hur länge ska dom hålla på egentligen??? Det är säkert 3-4 nu. Är riktigt irriterad för jag kommer inte in på nåt överhuvudtaget. Sitter och väntar på att ska svara, men det tar sin tid eller så vill väl ingen svara när det är jag som ringer. Mäkta trött på dom iaf!


UnstoppableDen var helt ok

The Blind SideDenna filmen var riktigt, riktigt bra.
Den är baserad på en sann historia.

Väldigt sevärd

Slutshopping

Då har jag varit och köpt min nya säng..äntligen!
Bytade till rätt täcke och köpte lite tillbehör.Lite bredare än den gamla och ack så mycket skönare.
Den gamla är såld och hämtad =)

Var inne på Elgiganten och shoppade loss lite där med.Så mina vänner nu kan jag bjussa på kaffe igen...när jag köpt kaffet =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och kura ner mig i soffan och kolla film. Om där inte är nåt bra på tv.Mini shopping

Tess var utråkad, precis som jag men jag har bestämt mig för att ta det lugnt och shoppa imorgon istället.
Dock så frågade förken om vi skulle till Lågprisladan i Boalt. det kunde jag inte tacka nej till. Blev premiär för min del.

Blev lite smått och gott. Karlssons Klister är ju bra att ha, klädnypor  får man aldrig för mycket av och en balja så jag kan ha fotbad.Nya spisplattor blev det med. Dom andra såg så skitiga ut trots att dom icke var det. Prickigt blev det.Vi bestämde sedan för att köra till Nordanå och kolla där, men först in på Outlet i Ö. Karup. Vad hittade Anneli där? Jo en softshell jacka och till dagens ära 200 kr billigare än vanligt. Det tar jag och så blev den. Nu har fröken en sommarjacka med =)Nu har jag bestämt shoppat klart. Säng imorgon och ev en ny brödrost & kaffekokare, men sen är det minsann bra.

Än får hon plats men det är precis.

foto5833 (MMS)

Än får hon plats men det är precis.


Myser hos matte.

foto5832 (MMS)

Myser hos matte.


Shopping delux

Har varit på Ikea & Väla med Cattie, Vanessa och Filippa.
Tog verkligen en riktigt race med shopping. Känns helt underbart att kunna gå in i en affär, hitta tex en assnygg tröja, prova den och bara: "den ska jag ha" utan att känna om jag verkligen har råd.

Vi började på Ikea. Strosade runt och sen provad jag ut en säng som jag & pappa ska åka och köpa nu i helgen.
Handlade duntäcke, lite handdukar, duschdraperi och mattor till badrummet.
Köpte små handdukar i grönt & turkost, men dom är icke med på denna bild.

Vidare in på Väla. Skulle itne handla något mer men det gjorde jag. Det blev tre tröjor, en klänning, en tröja till Cattie i försenad födelsedagspresent (+ 10 år tillbaka)
Fick köpa nytt tikskydd till Bliss för det andra var förstort så det gjorde ingen nytta. Dom är INTE billiga kan jag säga.

Härom dagen så shoppade jag nya gympadojs, Adi Vigo W.Nu ska denna hoppa ner, nyduschad, i en renbäddad säng och nytt duntäcke. UNDERBART =)

Världens sötaste Vanessa


Filippa somnade precis när vi parkerade på...

foto5820 (MMS)

Filippa somnade precis när vi parkerade på Ikea.


Mitt hjärtegryn

bliss_myser_hos_ (MMS)

Mitt hjärtegryn


Världens absolut sötaste Bliss

foto5807 (MMS)

Världens absolut sötaste Bliss


Undrar om Bliss funderar på konvertering..

foto5806 (MMS)

Undrar om Bliss funderar på konvertering..


Klantarsle

Först i går kväll så skulle jag ta mitt glas som jag ställt på köksbordet. Vad fan jag sysslade har jag ingen susning om, men glaset gled ur näven och hamnade på golvet i tusen bitar, lite mindre kan det också ha varit.

Det var bara att börja plocka, få bort Blissan så hon inte skulle trampa och får skärvor i tassarna, dammsuga och torka golv ett x antal gånger för att sen dammsuga igen.

Förr kunde jag blir flygandes tokig när jag tappade något som gick sönder, men inte nu. Det finns liksom inget att bli arg över och det blir inte lagat igen för att jag blir arg, typ.

I morse så skulle jag dra upp parsiennen, men när jag vänt ryggen till så sa det : krash bom och krash igen.
Då har persiennen från artonhundrafrösihjäl trillat ur grejsimojsen som håller den fast och rakt ner på min ljusstake.

Tjena moss där gick flög den i golvet. Det blev inga tusen bitar denna gången. Jag kunde tom spara och fortsätta använda själva ljusmojset, men resten gick i slasken.

Andra gången för dagen var när vi kom till stranden och skulle gå ur bilen. Undrar egentligen hur fan jag tänkte eller jag tänkte nog inte det minsta nu när jag tänker efter.

När jag stänger dörren så har jag smalbenet i vägen för dörren. Helvete så ont det gjorde.
Förbenade Evelina tyckte det var skoj. Hon är sååå skadeglad.

Kan säga att den senaste tiden har jag gått in i dörrar, stolar typ allt möjligt så jag ser ut som en smurf på kroppen.

Det blir nog människa av mig med en vacker dag =)LG Cinema 3D – 42LW550W

Har precis ansökt om att får bli tespilot för en LG Cinema 3D – 42LW550W.

Det är en 3D-tv med samma upplevelse som på bion fast den är flyttad till tv:n.
Hur coolt är inte det då??? 
Hade varit fräckt att kunna sitta hemma i soffan och få njuta av detta. Okej det är en upplevelse att sitta på bion och kolla också, men nu kan man ju få biokänslan hemma istället =)

Kolla in här så får Ni lite hum om vad denna apparat är för något:Läs här så får Ni mer info om just denna superhäftiga tv:

Tekniken i LG Cinema 3D – 42LW550W är densamma som används i 3D-biografer. Den kallas ofta för ”passiv” på grund av att ingen teknik sitter i glasögonen. Med tidigare aktiva 3D-tekniken så skapades 3D-effekten av att glasen i glasögonen växelvis öppnas och sluts.

Med Cinema 3D skapas effekten istället i tv:n vilket ger många fördelar. Till exempel prisvärda, tunna och lätta glasögon som varken kräver uppladdning eller batterier. Eftersom du tittar på skärmen genom vanliga cirkulärpolariserande glasögon så uppfattar du inget flimmer eller annat som stör upplevelsen. Tidigare generationer av 3D tv har också ställt stora krav på dämpat ljus i det rum där du ser på TV. LG Cinema 3D är nästan dubbelt så ljusstark, vilket ger en mer levande 3D-upplevelse.


3-D TEKNIK
LG:s patenterade Cinema 3D-teknik ger dig den bästa 3D-känslan med reducerat flimmer och mjukare bild, vilket gör hela 3D-upplevelsen mer behaglig och mer skonsam för ögonen. Cinema 3D bidrar också till mindre crosstalk och störningar i bilden. Du kan titta en längre period på 3D utan att bli trött i ögonen. Glasögonen är dessutom prisvärda, tunna och lätta och kräver varken uppladdning eller batterier. Med funktionen 2D- till 3D adderar du enkelt en extra dimension till vanliga filmer, TV-program och TV-spel.


BILDKVALITET

Med LED Plus kan dioderna kontrolleras sektionsvis istället för att alltid vara påslagna. Eftersom områden kan släckas ner får du bättre färger, svärta och kontrast. TruMotion & MCI (Motion Clarity Index) anger hastigheten på bilduppdateringen och garanterar att du får bästa möjliga flyt i bilden, även i snabba scener där det händer mycket på en gång. LW550W är dessutom förberedd för marksänd HD-signal (DVB-T2).

LG SMART TV

LG Smart TV är det enklaste sättet att uppleva dina favoritprogram, video on demand, musik, appar, sociala medier och hemsidor på, allt enkelt åtkomligt från Smart TV-portalen. Med smarta fildelningsfunktioner kommer du smidigt åt innehållet i ditt hemnätverk och i din smartphone. Med en gyrobaserade fjärrkontrollen Magic Motion (tillbehör) kan du navigera i din TV med hjälp av enkla handrörelser. LG Smart TV – vad du vill, när du vill.

 


Fatta så jävla ballt det hade varit om JAG hade fått denna chansen. Det hade varit skitasåballsuperduperhäftigt =)
DÅ hade verkligen turen varit på min sida, måste jag säga.

Nu kan jag inget annat än hålla tummarna och hoppas.
Älskar verkligen att kolla film, men inte så kul att sitta och kolla på min tjock-tv som det piper i högtalarna..haha..
Eller laptopen (som är betydligt mycket bättre n tv:n) där bilden är så liten.

Nej det hade varit toppen och då hade jag kunnat bjuda in på "bio-kväll" här i min lya =)

Jag få hålla allt jag kan hålla för att bli den ena bloggaren som får chansen på denna!!!

Ge inte upp!

Två grodor ramlade ner i ett krus 
där gumman förvarade grädden. 
Den situationen var alls inte ljus 
dom tittade upp mot bredden.

Den ene hon sade: - Det här går ej alls
jag dör och jag sjunker till botten.
Hon lade sin arm om sin älskades hals
beklagade ödet och lotten.

Sen sjönk hon och kvävdes i grädden så söt
och ensam blev genast kamraten.
Men han var kavat och på stubben beslöt
att försöka leva i maten.

Med grädde i ögon och grädde på nos
han simmade runt, runt i kruset
och tänkte på henne som farit sin kos
men sneglade upp i mot ljuset.

- Vad hjälper det världen om jag också dör
han tänkte och fortsatte simma.
Hans livhank väl hängde på silkestråd skör
dock såg han av hoppet en strimma.

Han simmade runt i en timme, ja två
han tappade inte humöret.
Och plötsligt nu hände det något ändå
han satt där nu - mitt uppe i smöret!

Han rätade på sig och andades ut 
och måttade upp emot ljuset, 
sen tog han ett skutt upp från smöret till slut 
och så hoppade han bort ifrån kruset.


Erik Bernspång, Högsäter, DalslandDenna läste Irené för oss när vi hade avslut på Smärtrehab. Passade bra till oss - Vi ska inte ge upp!!!
Vi får ta en dag i taget och göra det bästa av situationen, så gott det gå.

Sitter och snackar med grannarna och njute...

foto5797 (MMS)

Sitter och snackar med grannarna och njuter av den härliga kvällen :-)


Första dopp i havet. Det var riktigt skönt...

Första dopp i havet. Det var riktigt skönt :-)


Nu har jag ändrat så dom hänger längre ner...

foto5795 (MMS)

Nu har jag ändrat så dom hänger längre ner. Bättre så fru Nööjd?du behöver inte säga att dom är ojämna för det vet jag redan om :-)


Vi har mys i soffan, jag och mitt hjärta. ...

foto5794 (MMS)

Vi har mys i soffan, jag och mitt hjärta. Hon är trött som bara den.


GTU 10 från Garmin

Jag har fått chansen att bli testpilot för en GTU 10 från Garmin.
Hade varit skitcoolt att få testa den och tex kolla upp vart jag har min hund  =)
Jag håller tummar och tår på att jag blir en utav dom 7 bloggare som blir utvalda!

Nu är blommorna på plats :-)

foto5792 (MMS)

Nu är blommorna på plats :-)


Underbar morgonpromenad med Bliss. Lugnt, ...

foto5789 (MMS)

Underbar morgonpromenad med Bliss. Lugnt, skönt och fridfullt. Höra fåglarnas sång och vattnets brus.


Pappa busar med världens finaste Lova

foto5784 (MMS)

Pappa busar med världens finaste Lova


Sussar gott hos matte. Theo och Zack har o...

foto5761 (MMS)

Sussar gott hos matte. Theo och Zack har också somnat. Trötta vänner jag har här.


Hundarna ligger där ute och myser. Dom är ...

foto5745 (MMS)

Hundarna ligger där ute och myser. Dom är så fina tillsammans


Den finaste i mitt liv <3

foto5743 (MMS)

Den finaste i mitt liv <3


Min supertrötta tuffing

foto5742 (MMS)

Min supertrötta tuffing


RSS 2.0