Gigaset SL910: touchscreen

Har ansökt om att få bli testpilot på en Gigaset SL 910: touchscreen
Gå in här och så får du lite mer information om Gigaset. finns även en del längre ner på sidan.










Intuitiv trådlös telefon med pekskärm
  • Stor användarvänlig 3.2” kapacitiv pekskärm
  • Pekskärmsgränssnitt för snabb, enkel navigering
  • Hög kvalitet, genuin metallinfattning i telefon och laddare
  • Tre startskärmar: telefoni, meddelanden och anpassningsbar
  • Samtalslista med enkel hantering och bildpresentatör-ID1
  • Användarvänlig, rullningsbar telefonbok med upp till 500 vCard-poster
  • Bluetooth® och mini-USB ör synkronisering, nedladdningar och trådlöst headset
  • Skräddarsydda ringmelodier och skärmsläckare med bildspel genom enkel nedladdning av ljud- och bildfiler
  • Samtals/standby tid på 14/200 timmar ger upp till 3 dagars användning utan laddning
  • Funktioner för kalender, alarm och rumsövervakning



    Gigaset SL910

Upplev en ny värld av telefoni med en pekskärmstelefon som blandar modern design med intuitiv funktionalitet

Gigaset SL910: Gigasets första trådlösa telefon med pekskärmsgränssnitt i en 3.2" stor användarvänlig kapacitiv pekskärm. Metallinfattad telefon och laddare gör att denna sofistikerade enhet tar hemtelefonin till en helt ny nivå. Enkel navigering genom tre startskärmar. De delar upp funktionerna i telefoni, meddelanden och anpassningsbar information. Njut av hemtelefoni som aldrig förr med en pekskärmstelefon som blandar sofistikerad teknik med attraktiv design: Gigaset SL910.


SL910 - Effortless touchscreen navigation and callingOkomplicerade samtal och pekskärmsnavigation
Med Gigaset SL910:s pekskärmsgränssnitt blir samtalen ett nöje. Den stora 3,2" pekskärmen gör det enkelt att läsa och navigera. Användargränssnittet ger snabb tillgång till en mängd samtalsfunktioner. Telefonens och laddarens metallinfattning av hög kvalitet skapar en elegant känsla och njutbart utseende. Med samtalstid på upp till 14 timmar och standbytid på upp till 200 timmar kan du fortsätta att svara och ringa samtal i upp till tre dagar utan att ladda.

Fördelar med pekskärmsgränssnitt
SL910 - Full-touch user interface advantagesGränssnittet i Gigaset SL910 innehåller många smarta funktioner som tar hem-telefonin in i framtiden. Tre olika startsidor gör det enkelt att hitta de verktyg du behöver. Använd pek-skärmsknappsatsen för att enkelt ringa samtal. Håll reda på skickade, mottagna och missade samtal på meddelandesidan. Du har total frihet att placera de funktioner som passar dina behov på den anpassningsbara sidan som kan innehålla kalender, klocka, adressbok och mycket mer. Bildpresentatör-ID1 gör att inkommande samtal omedelbart kan identifieras. Den rullningsbara adressboken rymmer upp till 500 vCard-poster, var och en med upp till åtta nummer. Du kommer aldrig att missa ett möte, tack vare kalender- och alarmfunktionerna. Med alla dessa funktioner tillgängliga i den kapacitiva pekskärmen kommer dina hemtelefoniupplevelser att nå helt nya nivåer.


Anpassningsbar för din bekvämlighet
Gigaset SL910 kan skräddarsys på många olika sätt för att passa dina individuella krav. Du kan uttrycka din personlighet och stil. Gigaset SL910 låter dig skräddarsy dina ringsignalmelodier genom nedladdning av ljudfiler. Skapa ett bildspel med skärmsläckningsbilder genom att ladda ned foton. En rumsövervakningsfunktion uppmärksammar dig när en viss bestämd ljudnivå har uppnåtts - en perfekt babymonitor.
Gigaset L410 Ytterligare ett tips för hektiska hushåll: öka flexibiliteten dramatiskt med nya Gigaset L410. Med denna handsfree-klämma, som är helt kompatibel med Gigaset SL910, kan du enkelt prata samtidigt som du gör andra saker.
Gigaset L410

Bluetooth®Bluetooth® och mini-USB
Den inbyggda Bluetooth®-tekniken gör att Gigaset SL910 sparar tid och ger bekväma samtal. Synkronisera dina Outlook-kontakter via Bluetooth® eller mini-USB. Ladda ned kontakt-ID1 och skärmsläckarbilder eller musik till ringsignaler. Du kan även installera ett trådlöst Bluetooth®-headset för att ringa handsfree medan du fortsätter att jobba med annat.

ECO DECT: : Verkliga energibesparingar och strålningsfri2ECO DECT
Den energibesparande strömförsörjningen till Gigaset SL910 förbrukar mindre elektricitet3 och är vänligare mot miljön. Precis som på alla trådlösa Gigaset-telefoner minskar sändningseffekten från handenheten till basstationen beroende på avståndet mellan dem. Du kan även minska sändningseffekten från Gigaset SL910:s basstation med 80 %4 genom att välja ECO-läget. Det strålningsfria5 ECO Mode Plus-läget stänger dessutom av sändningseffekten när telefonen är i standbyläget. 

Upplev en ny värld av hemtelefoni med innovativa Gigaset SL910, en pekskärmstelefon som erbjuder intuitiv navigering, anpassningsbara funktioner och glänsande design.

Tillbehör

  • SL910H

    SL910H

    Intuitiv, premium pekskärmstelefoni

    SL910HSL910H
  • L410

    L410

    Handsfree-klämma för trådlösa telefoner

    L410L410

1 Beroende på land/nätverk/operatör

2 DECT-sändningseffekten stängs av när handenheten är i standbyläget – när alla registrerade handenheter stöder ECO Mode Plus.

3 Jämfört med traditionella Gigaset-basstationer.

4 För alla registrerade handenheter – i jämförelse med när ECO-läget inte är aktiverat samt med våra vanliga trådlösa telefoner.

5 DECT-sändningseffekten stängs av för alla registrerade handenheter – när alla har stöd för ECO Mode Plus.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0